Tarieven Compitent
28-09-2010
Compitent levert haar diensten tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De tarie...

IT diensten

U vindt hier een overzicht van de IT diensten die Compitent levert:

Installaties (nieuw en uitbreidingen)

Compitent verzorgt installaties van netwerkinfrastructuren. Denk hierbij aan servers, werkstations, netwerkapparatuur en een diversiteit aan software (besturingssystemen, groupware).

Aanpassingen bestaande IT-omgevingen

Naast het installeren van compleet nieuwe omgevingen verzorgen wij ook het vervangen van verouderde en/of defecte apparatuur. Ook het upgraden van software behoort tot onze competentie.

Storingen verhelpen

Automatisering werkt niet altijd vlekkeloos. Er kunnen storingen ontstaan door niet goed functionerende hardware, maar ook fouten in software kunnen voor vervelende problemen zorgen. Compitent heeft brede en diepgaande kennis van automatisering en kan deze  problemen oplossen. Een mail of telefoontje en wij staan bij u voor de deur.

Regulier systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Door regelmatig beheer uit te voeren op uw automatiseringsomgeving kunt u veel problemen voorkomen. U wilt echter niet bezig zijn met automatisering als dit niet uw kernactiviteit van uw bedrijf is.
Huur daarvoor dan een specialist in. Compitent is zo’n specialist. Wij verzorgen binnen regelmatige intervallen het beheer op uw omgeving. Denk hierbij aan beveiligingsupdates, controle van back-up (en belangrijker nog de restore), nakijken van logfiles om haperende hardware of software te vervangen voordat uw omgeving problemen krijgt.


Contact


Interesse in de diensten van Compitent? Laat uw gegevens achter en er wordt contact met u opgenomen: